Falske ugebladssælgere på spil

En 70-årig kvinde fra Jægerspris syntes, at et par ugebladssælgere så mistænkelige ud. Hun ringede derfor til politiet tirsdag formiddag. Den 70-årige fortalte, at hun havde været i sit badeværelse i sit hus på Nyvej, da hun hørte sine hunde gø. Da hun kom ud fra badeværelset, omkring klokken 9.45, opdagede hun en fremmed kvinde, som stod i hendes køkken og på gebrokkent dansk forsøgte at sælge ugeblade.

Den 70-årige opdagede dog hurtigt, at ugebladssælgerne ikke havde rent mel i posen. Ugebladene var fra sidste uge og hun fik hurtigt gennet den fremmede kvinde ud af døren.

Udenfor ventede en anden kvinde og de to skyndte sig væk, hvorefter den 70-årige kvinde skyndte sig at låse sin hoveddør og ringe til politiet. Hun beskrev den kvinde, som var kommet ind i hendes køkken som 20-25 år, østeuropæisk af udseende, 165 cm høj og almindelig af bygning. Hun havde langt sort hår, var iført mørk jakke og mørke bukser og talte dansk med accent.

De to kvinder har formentlig været andre steder i området, og blev fundet af en politipatrulje. Desuden blev to mænd med tilknytning til kvinderne standset i en bil på Kronprins Frederiks Bro. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Publiceret 07 March 2018 00:00