Foto: Stine Avnbøl
Foto: Stine Avnbøl
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

1.400 festede i hallen

Der blev sat omsætningsrekord, da Queen Machine gæstede Frederikssundhallen. Men for Frederikssund Bryghus, der leverede våde varer, var der lidt malurt i fadølskruset

Det kan godt være, de ikke selv har skrevet musikken.

Men ikke desto mindre forstår musikerne i Queen Machine at skabe en fest, der ikke lader de britiske originaler meget efter.

Det blev endnu en gang bevist, da bandet lørdag aften - sammen med det lokale band Gas & Vand - spillede for en fyldt Frederikssundhal, hvilket vil sige 1.400 tilskuere.

Med den totalt udsolgte hal fulgte også en omsætningsrekord, konstaterer en tilfreds Per Kock fra Håndboldens Venner:

“Jeg skal ikke kunne sige, om man for mere end 10 år siden har haft en lignende succes. Men man har i hvert fald ikke haft det i den tid, hvor jeg har været med. Og jeg synes, det gik rigtig godt; folk kom tidligt, så logistikken fungerede, der var godt humør, og alt forløb uden nogen form for ballade,” fortæller han til Lokalavisen.

Som noget nyt havde Håndboldens Venner til koncerten valgt at alliere sig med Frederikssund Bryghus, der leverede øl:

“Det havde vi gjort for at støtte mest muligt lokalt. Men hvis man skal tale om noget, der kunne være bedre, har vi lært så meget, at der også skal være de mere klassiske øltyper. For der er en del, som hellere vil have en Tuborg eller Carlsberg end end specialøl. Det lærer vi så af, så vi næste gang har begge dele,” siger Per Kock til Lokalavisen.

Fik halvdelen retur

Frederikssund Bryghus leverede i alt 80 fustager øl til Frederikssund Hallen. Begejstringen var derfor ikke svær at spore i det lokale bryghus forud for koncerten. Det var den største ordrer i løbet af bryghusets tre år lange historie. Dog var det en anderledes reflekterende direktør Jesper Schwartz, som Lokalavisen fik i røret efter weekendens fest i hallen. Her stod det nemlig klart, at kun halvdelen af hans øl var blevet drukket. Med andre ord fik han 40 fustager øl retur.

“Specielbrygget øl og koncertgæster går ikke godt i spænd. Det har vi i hvert fald lært,” fortæller Jesper Schwartz og fortsætter:

“Folk forventer, at kunne købe en Tuborg ikke en special-øl som vores. Jeg mener jo, at vores øl er ultra interessant og god,” fortæller Jesper Schwartz.

“Noget af kritikken lyder på, at vores øl er sur. Nej, den er ikke sur, den skal smage sådan.”

Største enkeltordrer

Selvom Frederikssund Bryghus har fået 40 fustager øl retur og deraf har mistet 21.000 kroner i omsætning, så kan Jesper Schwartz dog stadig glæde sig over, at weekendens ordre var den største enkeltordrer i bryghusets historie.
Publiceret: 14. Marts 2017 11:02

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Frederikssund

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt